vrijdag 25 mei 2012

Blokje om

Nou zeg... niks hostel-perikelen! We zitten nu een week in het hostel en de helft daarvan zijn we helemaal leeg geweest. Op zondag zijn de meeste kamers al leeg gegaan en maandagochtend vroeg vertrok de laatste kamer. Vervolgens hebben we maandag, dinsdag en woensdag gewoon helemaal niemand binnen gekregen. Gelukkig hebben we sinds gisteren weer één kamer verhuurd.
Ondanks dat het ontzettend rustig is met toeristen, hebben we in de duikschool niet te klagen. We hebben een Open Water cursus gedraaid (3 dagen) en zijn 3 dagen met fun-duikers op pad geweest. Aanstaande zondag beginnen we weer met 2 mensen aan een Open Water cursus en gelukkig hebben ze allebei ook een kamer in Tio Tom gehuurd dus het mes snijdt aan twee kanten.

We hebben het dus niet zo druk en aangezien we tijdens ons verblijf in Nederland vele verzoekjes hebben gekregen om méér video's op de blog te zetten, hebben we ons kleine fotocameraatje maar weer eens ter hand genomen.
En nu we het hostel in beheer hebben, moeten we toch iedere dag Annie uitlaten, dus loop gezellig een blokje mee door Old Bank, ons dorpje op Bastimentos:

Klik hier om het filmpje te bekijken

2 opmerkingen:

  1. Super leuk!! We wanen ons weer even terug ;-)) groet uit heerlijk warm leeuwarden
    Jeroen en rhodee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He! GAAF!!!! meermeermeermeermeer!

    Groeten uit een TROPISCH Wieringerwerf (25 graden!)
    We lummelen lekker in de tuin, poetsen de ouwe BMW en kijken met een biertje in de hand hoe de hoogzwangere salamanders door de vijver toeren.
    Ik hoop volgende week meer nieuws over een eventuele nieuwe baan te hebben!

    Kus van je broertje

    BeantwoordenVerwijderen