woensdag 9 november 2011

Nieuw blog!

Het wil met ons oude blog nog steeds voor geen meter lukken. Aangezien we de laatste tijd van weblog.nl helemaal geen informatie meer krijgen, zijn we op zoek gegaan naar forums met lotgenoten. Uit alle verhalen blijkt dat het één grote puinhoop is bij Sanoma (de uitgeverij van het weblog) en het vertrouwen dat het ooit nog eens goed zal komen is bij ons, evenals bij zoveel andere gedupeerden, volledig verdwenen. We hebben WEBlog.nl inmiddels omgedoopt tot WEGlog.nl!

Enige alternatief was dus een nieuwe, goeie blogsite zoeken en die hebben we gelukkig gevonden bij blogspot.com. We hebben de naam ook maar direct veranderd naar een wat toepasselijker variant, en vanaf heden kan iedereen ons dus weer volgen op "robendebinpanama.blogspot.com".

Ondanks het feit dat weblog.nl altijd beloofd heeft dat er bij de migratie geen problemen zouden optreden, heb ik in juli (dus vlak voordat de weblog off-line is gegaan) besloten om mijn bestaande blog te kopiëren in een Word-bestand. Dat blijkt dus een heel slimme zet, want nu heb ik alle oude teksten in dit blog kunnen importeren, zodat ons verhaal weer compleet is. Voor het leesgemak heb ik het oude blog in 3 berichten onderverdeeld: "november 2009" (archief vanaf november 2009), "januari 2010" (archief 2010) en "januari 2011" (archief 2011 tot heden). Tevens heb ik deze archieven in chronologische volgorde geplaatst (van januari tot december). We moeten er nog wel een beetje aan werken want de lay-out is niet optimaal en we moeten kijken of we de foto's en de links naar de filmpjes er weer in kunnen zetten, maar voorlopig zijn we alweer heel erg blij dat we weer on-line zijn.

Dus vanaf nu weer wekelijkse updates op dit blog. En mochten jullie het prettig vinden om de verhaaltjes via e-mail te ontvangen, ook daar heeft dit blog een mogelijkheid voor. Rechts bovenin staat een knop "volg dit blog per email", als je daaronder je e-mail adres invult en op "submit" klikt dan krijg je (als het goed is) onze updates automatisch in je mail.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten