maandag 19 augustus 2013

Aftellen

In tegenstelling tot de afgelopen maand is augustus onverwachts ineens weer erg druk. We zijn letterlijk geen dag vrij en gaan iedere keer weer met volle boten op pad.
Maar... we zijn aan het aftellen: nog 2 dagen werken en dan hebben we een weekje vakantie!

Mijn (Debby's) moeder en zus komen namelijk naar Panama. Ik ben dus al veel langer aan het aftellen. Eerst maanden, toen weken en nu is het nog slechts dagen... Morgenochtend als we wakker worden, dan zitten mijn moeder en zus al in het vliegtuig ergens boven de Atlantische Oceaan. Ze komen dinsdagavond in Panama Stad aan en blijven daar een nachtje slapen en woensdagochtend heel vroeg vliegen ze in een klein vliegtuigje door naar Bocas, waar een tweekoppig ontvangstcomité hen zal ontvangen ;o).

Maar tot die tijd zijn we nog druk bezig. Vandaag maken we een Advanced Open Water cursus af en morgenochtend gaan we nog met 4 man/vrouw duiken. Daarna gaan we naar Bocas om nog wat zakelijke dingen te regelen (hoeven we daar niet meer aan te denken tijdens onze vakantie) en de laatste boodschappen in huis te halen.
Het bordje "CLOSED / CERRADO" is al klaar en kan dinsdagavond aan het hek gehangen worden. Woensdagochtend nemen we in alle vroegte een bootje naar Bocas want om half acht landen onze wereldreizigers. Ik kan niet wachten tot het zover is...

Hopelijk werkt het weer een beetje mee, maar we gaan er hoe dan ook een leuke week van maken!

3 opmerkingen:

  1. Hoi, heel veel plezier met Joke en je moeder.
    Wat zal het leuk zijn om hen te begroeten!
    Groet, Jos en Henny.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ha lieverds,
    dat wordt genieten met z'n vieren. Wat gaaf dat ze komen, dus inderdaad aftellen. Jullie doen het zo goed met de duikschool en alles. Wat geweldig dat je moeder dit ook allemaal in het echt kan gaan zien! Heel veel plezier samen en we zien de foto's wel op facebook toch?
    knuffel voor allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hé,
    Een hele fijne vakantie!
    Hopelijk hebben je moeder en zus een goede reis gehad. Ik vind het super dat je moeder op haar leeftijd nog zo lange reis onderneemt.
    Geniet van jullie tijd samen.

    Groetjes Jacco en Marieke

    BeantwoordenVerwijderen