zaterdag 10 augustus 2013

Zomer!

De pechdag vrijdag de 26e (dubbel-dertien!) ligt gelukkig alweer ver achter ons en het loopt allemaal weer lekker. Het weer is eindelijk opgeknapt, de zee is weer kalm en we gaan regelmatig duiken met gezellige en enthousiaste mensen. Kortom, Bastimentos laat zich weer van zijn tropische kant zien.
We hebben afgelopen week nog wel (alweer!) een controle gehad, dit keer van de Caja Seguro, maar alles blijkt prima in orde dus ook dat kan ons humeur niet bederven.


En er komt ontzettend leuk bericht van Tripadvisor: We hebben het "Certificate of Excellence 2013" gekregen!
En dat betekent dus dat we, sinds het begin van ons bestaan (december 2010), voor de derde keer op rij dit zeer gewaardeerde certificaat op onze naam mogen schrijven (met dank aan alle mensen die ons zo'n prachtige beoordeling gegeven hebben).


Dat staat natuurlijk wel érg leuk op je website! (zie: www.scuba6diving.com)

Verder loopt het leven z'n dagelijkse gangetjes. Roberto gaat uit duiken. Ik doe de boekhouding (want einde maand). Dinsdagavond vergadering (jaja, echt waar - met de PADI regio manager). Middagje Bocas voor de nodige boodschappen en een kappersbezoek. En vrijdagavond barbecuen bij Tio Tom.
Nou ja, niet bij Tom en Ina maar wel in het hostel. Zoals jullie misschien weten proberen Tom en Ina al een tijdje om het hostel "Tio Tom" te verkopen, maar tot op heden is dat nog niet gelukt. Tom en Ina hadden echter geen zin meer om nog langer te wachten op een koper en hebben eind mei besloten om naar hun nog af te bouwen finca in de bergen te vertrekken en tot nader order het hostel te verhuren aan Chris, een Duitser die sinds twee jaar op het eiland woont en inmiddels met een Bastimentiaanse getrouwd is, die wij uiteraard ook allebei goed kennen.
En Chris heeft een nieuwe gewoonte geïntroduceerd: Vrijdagavond, BBQ avond!
En als je nou ergens een heerlijk, zomers gevoel van krijgt dan is het wel barbecue, dus af en toe op vrijdagavond grillen we gezellig een hapje mee...

Ja hoor, ook wij genieten heerlijk van onze zomer!

1 opmerking:

  1. Heel hartelijk gefeliciteerd met het behalen van die drie certificaten, dat betekent natuurlijk gewoon dat jullie een hele goede duikschool hebben!!!
    Geniet van het prachtige weer en de kalme zee.

    Groet, Betsie

    BeantwoordenVerwijderen