zaterdag 14 september 2013

Business as usual

Allereerst willen we iedereen bedanken voor de leuke en lieve reacties op ons nieuws van vorige week. Maar voordat er nu gedacht wordt dat we een multinational verkocht hebben en dus de rest van ons leven kunnen gaan rentenieren… Helaas, dat is toch niet echt het geval.  ;o)
Het leven hier in Panama is van een andere prijsklasse dan het westerse leven, dus ook de prijs van een weliswaar succesvolle, maar toch kleine duikschool bevat geen 5 nullen…. Maar we klagen zeker niet. We hebben er een bedrag voor gekregen waarmee we hier (met een beetje "bijklussen") nog een paar jaar kunnen wonen en leven. En het is de bedoeling om van die tijd gebruik te maken om het één en ander van Panama en omgeving te zien.
 

Het is een soort sabbatical en wat er daarna gebeurt dat zien we dan wel weer. Misschien moeten we dan wel terug naar Nederland, maar je weet nooit wat de toekomst brengt, dus wie weet wat er nog op ons pad komt de komende tijd. Als we iets hier geleerd hebben, dan is het wel om met de dag te leven... Que Sera Sera!


Voorlopig is het nog gewoon business as usual. Net zoals vorige week is het nog steeds druk dus we blijven lekker aan de slag. Ook voor de komende anderhalve week staat de agenda volgeboekt, maar daarna lijkt het toch echt wat rustiger te worden.


En verder blijft er voldoende te genieten van het dagelijkse leven hier en wat er rondom ons te zien en te beleven is. Prachtig weer, een meisje spelend op onze steiger, een half losgebroken stier in onze “achtertuin”...


2 opmerkingen:

  1. Jullie hebben de afgelopen jaren onafgebroken heel hard gewerkt en dan ben je echt aan vakantie toe. Dit is een erg goede oplossing, jullie hebben de tijd om rustig en ontspannen de omgeving te bekijken en kunnen "bijklussen" in het hoogseizoen, daar zal de nieuwe eigenaar erg blij mee zijn!

    Lief meisje, gelukkig speelt ze niet in de buurt van de stier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha beiden, goh ik let even niet op en weg is de duikschool :-) Hele weekend Ride for the Roses en drukke week er na, zit nu even bij te lezen. Wat een nieuws weer. Maar jullie verkopen een goed draaiende duikschool en blijven voorlopig nog even 'hangen'. Denk een goede beslissing nu het zo lekker draait! En inderdaad al die jaren gewerkt en eigenlijk geen echte vakantie gehad. En jullie kennende komt er vanzelf wel weer wat langs, als je er voor open staat. Tot nu toe is het steeds gelukt, dus volste vertrouwen! Fijn dat jullie zo snel een koper hadden en net als jullie toen zijn ingewerkt kunnen jullie de opgedane kennis delen. Al vermoed ik dat deze koper beter af is met jullie dan jullie met jullie eerste verkoper. Op naar het volgende avontuur :-)

    BeantwoordenVerwijderen