woensdag 11 april 2012

Van alles wat

Pasen is eigenlijk ongemerkt voorbij gegaan. Vorige week was het nog druk met duikers, de laatste paar dagen is het rustig. Officieel loopt het hoogseizoen hier altijd tot Pasen, dus het zal vanaf nu wel wat minder worden. Het weer is erg wisselvallig. De ene dag stralende zonneschijn met een strakblauwe hemel, de volgende dag grauw en grijs met regen.
De afgelopen week heeft Rob zijn eerste vriendinnetje weer gevonden, of liever, zij heeft hem gevonden, via Facebook. Via mail hebben ze de afgelopen paar dagen 30 jaar leven zitten ophalen. Erg leuk, maar het doet ieder van ons wel realiseren dat we oud geworden zijn!
We lazen trouwens in de "krant" (op internet uiteraard) dat ze de vaart van de Titanic exact gaan nadoen. Zelfde aantal passagiers, zelfde menu, zelfde muziek, zelfde route. Het is niet te hopen dat ze als kapitein Francesco Schettino hebben aangesteld.....

Nou ja, nog een weekje en dan vliegen we richting Nederland. Vanaf morgen gaan we Michel en Ginette, de course director en divemaster die ons duikschooltje gaan waarnemen tijdens onze afwezigheid, "inwerken". Laten zien waar alles ligt en hoe alles werkt in de duikschool en natuurlijk de verschillende duiklocaties uitleggen. Ik heb alles voorgewerkt en op geschreven, zodat ze niet mis kunnen grijpen. Jaja, het is weer net als vroeger op mijn werk, een week voorbereiding en volledige instructies voor de achterblijvers... Maar het valt mee hoor, zo'n duikschooltje is toch een stuk minder ingewikkeld dan een fulltime export-functie, gelukkig.

1 opmerking:

  1. hoi Rob & Deb , leuk dat jullie weer eens overkomen , mochten jullie bij ons in de buurt zijn dan leuk om jullie verhalen "live"te horen

    gr Dick Tracey

    BeantwoordenVerwijderen