vrijdag 8 juni 2012

Hollen of stilstaan

Het is weer hollen of stilstaan. Zaten we vorig weekend nog twee dagen volkomen leeg in het hostel, vanaf maandag komen er verschillende mensen tegelijk binnen en zitten we weer helemaal vol.
Natuurlijk gebeurt dat juist op het moment dat Roberto de cursus (die hij in Panama niet had kunnen afronden) opnieuw gaat doen. De instructeur van die cursus was namelijk toch in Bocas voor een andere klus, dus hij kon er wel een paar dagen aan vastplakken. Omdat wij dachten dat we het toch niet druk zouden hebben in het hostel, leek ons dat een prima plan. Zul je altijd zien.... Terwijl ik druk ben met ontbijtjes maken, tours regelen, inkopen doen en andere aanverwante hostel-zaken, zit Rob twee dagen lang (van 8.00 tot 17.00 uur!) te zweten op de theorie- en praktijkkennis van onze regulators en BCD's. Maar dit keer is hij met vlag en wimpel geslaagd en vanaf nu kan hij dus zelf het onderhoud van deze spullen doen en dat is reuze-handig!
En tegen de tijd dat dit allemaal achter de rug is en we weer wat meer tijd hebben, loopt het hostel weer langzaam leeg en lijkt het erop dat we morgen weer leeg zijn...

Nou ja, het duiken blijft ook gewoon doorlopen. Eén van de Nederlandse meisjes die anderhalve week geleden bij ons haar Open Water certificaat gehaald heeft, is terug gekomen met twee vriendinnen en die hebben gisteren een funduik gemaakt en vanavond maken ze nog een nachtduik. En vanmorgen is Roberto weer met 2 mensen op stap om een Discover Scuba Dive te maken. We blijven dus lekker bezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten