donderdag 13 december 2012

In afwachting van...

We zijn nog steeds in afwachting van nieuwe mogelijkheden om de duikschool voort te zetten. Sommige opties zijn inmiddels afgevallen omdat de locatie te klein is. Voor één optie hebben we aanstaande zaterdag of zondag een afspraak, omdat de verantwoordelijke persoon er dan pas is. Verder hebben we nog een paar vragen hier en daar uitstaan, maar daar verwachten we eerlijk gezegd niet veel van. En afgelopen woensdag kwam er ineens een heel andere optie op de proppen en ook daarover zijn we nu aan het nadenken.

Al met al hebben we nog geen idee wat het gaat worden, het kan eigenlijk nog altijd alle kanten opgaan (zowel de goeie als de verkeerde) dus het is best spannend.
We zullen hoe dan ook ergens eind december iets moeten weten want het hoogseizoen begint januari in volle hevigheid en dan zullen we toch aan de slag moeten kunnen.

Want we krijgen ondertussen natuurlijk wel de nodige aanvragen binnen. De aanvragen voor de wat langere termijn (januari en februari 2013) houden we zoveel mogelijk "in portefeuille". We blijven ten slotte positief en gaan ervan uit dat we tegen die tijd gewoon weer een duikschool hebben dus die mensen kunnen t.z.t. gewoon bij ons duiken.
De aanvragen voor de korte termijn zijn lastiger, want we kunnen nu gewoon niets. En dat is knap balen, want gisteren kregen we een aanvraag van een journalist van de Chicago Tribune, die bij ons zijn Open Water cursus wilde doen en daar dan ook een stukje voor zijn krant over wilde schrijven. Maar ja, dat moet dan volgende week gebeuren en dat gaat ons helaas niet lukken! Da's dan wel weer pech dat dat net nu moet gebeuren, hè...

1 opmerking: