woensdag 20 maart 2013

Niks bijzonders

Het is alweer een tijdje geleden dat ik geschreven heb, maar ja soms is er gewoon niets bijzonders te melden. Het regent gelukkig niet zo heel veel meer, maar het weer blijft wisselvallig. Het wordt hoog tijd dat we meer zon krijgen want ik ben inmiddels weer Hollands bleek.

Verder is het druk ("de zaak loopt als een dolle" om met Youp van 't Hek te spreken). De afgelopen week weer alle dagen met duikers op pad geweest en zelfs een paar keer nee moeten verkopen. En de agenda is tot en met begin april al volgeboekt! Volgende week is het Semana Santa (de week voor Pasen) en dat is duidelijk een vakantie-week want al sinds begin januari krijgen we reserveringen voor die periode binnen. Voor ons een nieuwe ervaring om al twee weken vooruit volgeboekt te zijn :o)
Het zullen waarschijnlijk de laatste loodjes zijn, want het hoogseizoen loopt hier tot medio april en de ervaring is dat het na Pasen vrij snel stil valt.

En gisteren hebben we ons laatste avondje thuisbioscoop gehad (tja, als je niet veel te vertellen hebt, ga je maar triviale zaken melden). De films, meegenomen vanuit Nederland op de harde schijf, zijn helaas op. En dat is jammer, want zo af en toe een filmpje kijken is toch wel erg leuk. We moeten dus maar eens gaan kijken of het lukt om een film te downloaden, hoewel ik vrees dat ons Panamese internet daar veel te traag voor is....

1 opmerking:

  1. Leuke dingen zijn geen triviale zaken!
    Jouw berichtjes lezen is altijd heel erg leuk, ik hoop dat je films kunt downloaden.
    Fijn dat het zo goed loopt en dat het zo ver van te voren al volgeboekt is.
    Iedereen verlangt naar de zon, hopelijk gaat die wisselvalligheid snel over!

    groet, Betsie

    BeantwoordenVerwijderen