zondag 15 januari 2012

Strand

Boca del Drago

Het jaar is goed begonnen. We hebben al 4 Open Water cursussen en 2 Advanced Open Water cursussen gedaan en daar tussendoor nog diverse DSD'tjes (Discover duiken) en funduikers gehad. Dus we vonden dat we deze week wel een vrije dag verdiend hadden. Het weer is op het moment nogal wisselvallig, de ene dag zonnig en warm de andere dag (zoals vandaag) regen, somber en koud. Maar op onze vrije dag was het stralend weer dus we besloten er een stranddag van te maken en nu eens een strand op het andere eiland (Colon) te bezoeken. Het wordt tenslotte wel tijd dat we de omgeving wat beter leren kennen en met al dat "harde" werken, zijn we daar nog niet echt toe gekomen (een goed voornemen voor het nieuwe jaar dus).


We nemen een bootje naar Bocas Town en daar stappen we op de locale bus die ons naar Boca del Drago brengt, helemaal aan het andere eind van het eiland. Van daaruit lopen we in een dik half uur op de rand van regenwoud en zee (zie foto boven) naar Starfish Beach. Ondanks het hoogseizoen zijn er niet heel veel toeristen op het strand en we genieten heerlijk van zon, zee en zand. Aan het einde van de middag trakteren we onszelf nog op een hapje te eten in het restaurantje op Boca del Drago en dan keren we terug naar Bastimentos en is ons heerlijke vakantiedagje alweer om!

1 opmerking:

  1. Als jullie weer eens langskomen dan moeten jullie echt een badge met jullie naam erop opgespeld hebben want jullie zijn nu helemaal onherkenbaar door dat betere leven.

    Coen V.

    BeantwoordenVerwijderen