zondag 7 juli 2013

Kabbelen

Net zoals de vorige keer heb ik niet veel nieuws te melden. Het leven kabbelt lekker door.
Hoewel we dachten dat het seizoen weer een beetje op gang kwam eind juni, is het de eerste week van juli verdacht stil gebleven. Normaal gesproken zijn de maanden juli en augustus goeie maanden voor ons omdat dan de Europeanen op vakantie gaan, maar voorlopig is het akelig stil. Zouden we nu dan toch de gevolgen van de crisis ook hier in Panama gaan merken, zoals we dat al een tijdje verwachten? De toekomst zal het leren...

Het komt ons niet slecht uit dat er geen klanten zijn, want we zijn de afgelopen week allebei geveld door een flinke griep die eerst mij een paar dagen in bed hield en daarna Roberto. En dat is in dat kleine slaapkamertje van ons met 30 graden tropische warmte niet echt een pretje.

Maar geen werk betekent ook dat Roberto tijd heeft om naar zijn geliefde Tour de France te kijken. Het is altijd wel weer zoeken, want de ene keer kan hij alleen de Belgische uitzending volgen en de andere keer moet hij weer op zoek naar de Engelse versie (de Nederlandse lukt namelijk sowieso niet), maar afgezien van de nodige haperende beelden is het tot nu toe redelijk gelukt.
Vanmorgen stond hij zelfs voor een dilemma, want hij vond uitzendingen op het internet van zowel de Tour de France als de Grand Prix. Een luxeprobleem! Maar niet voor lang, want als heel snel blijkt het internet vandaag voor geen meter te lopen dus uiteindelijk heeft hij geen van tweeën kunnen zien (sneu hè). Ach, zo lossen de problemen zich altijd weer vanzelf op...  ;o)

1 opmerking:

  1. Ha, ha grappige oplossing, inderdaad je kunt de dingen ook van de zonnige kant bekijken en dat lukt beter als je weer hersteld bent van de griep. De mensen die gewend zijn ver te reizen voelen de crisis misschien minder en de vakantie is nog meer net begonnen + de lovende beoordelingen over jullie duikschool........

    Groet, Betsie

    BeantwoordenVerwijderen